Revisie van de Siemens Simtec 70 ECU

Revisie van de Siemens Simtec 70

Er kunnen diverse defecten ontstaan aan de Siemens Simtec 70. In deze video wordt het defect met de draadverbindingen op de printplaat hersteld. Als eerste wordt er een visuele inspectie gedaan aan de draadverbindingen en vervolgens worden verbindingen verwijderd. De bondjes worden opnieuw aangebracht en de ECU wordt gecontroleerd. De ECU wordt voorzien van een silicone-gel en een nieuwe kap wordt gemonteerd. Uiteindelijk wordt de ECU opnieuw getest voordat hij wordt opgestuurd.

ECU-unit laten reviseren door ACtronics?

Wilt u meer weten over het reviseren van een Siemens Simtec 70? Lees dan het uitgebreide kennisartikel in het onderdeel ACinsights. Wilt u een defecte ECU laten reviseren? Via onze website kunt u snel en makkelijk elektronische onderdelen laten reviseren.

ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met ECU van de bekende merken en modellen zoals: Delphi Delco Multec HSFI-2.x / HDRC, VDO A-CLASS (met LHM) en Siemens Simtec 71-serie. Wilt u een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.