Top 10 onderdelen die in 2020 in ons revisie-assortiment zijn toegevoegd

Het ontwikkelen van nieuwe revisie-oplossingen is iets waar we als ACtronics best trots op zijn. Ook in 2020 zijn er weer tal van nieuwe onderdelen in ons assortiment toegevoegd. Daarom hebben we een overzichtje gemaakt van de ‘nieuwe’ onderdelen die we het vaakst binnen hebben gekregen!
Siemens VDO DMC MSD80

1. Siemens VDO DMC MSD80

ECU's

Als je aan defecte ECU’s denkt, dan denk je misschien niet snel aan BMW. Toch wordt de Siemens VDO DMC MSD80 die we in 2020 in ons assortiment hebben opgenomen vaak ter revisie aangeboden. Deze BMW ECU heeft vooral aansturingsklachten op de injectoren.

Opdracht aanmaken
Bosch EDC16C39

2. Bosch EDC16C39

ECU's

Ook de nummer twee in deze lijst is een ECU. Dit model uit de EDC16-lijn van Bosch is in veel verschillende auto’s gebruikt, zoals de Fiat Ducato 3, de Iveco Daily IV en de Opel Astra H.

Opdracht aanmaken
Ranger Rover Sport instrumentenpaneel

3. Ranger Rover Sport instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

Hoewel de Range Rover Sport één bonk Engelse degelijkheid is, kregen we vanuit de markt toch steeds vaker signalen dat het instrumentenpaneel nog wel eens voor problemen zorgt. En dat blijkt, aangezien dit cluster op nummer drie in deze lijst is geëindigd!

Opdracht aanmaken
Mazda CX-5 kopkamp

4. Mazda CX-5 koplamp

LED koplampen

Een koplamp? Jazeker! Sinds dit jaar hebben wij ook een revisie-oplossing voor de LED koplamp van de eerste generatie Mazda CX-5.

Opdracht aanmaken
Land Rover Discovery III instrumentenpaneel

5. Land Rover Discovery III instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

Met de toevoeging van het Range Rover Sport instrumentenpaneel aan het revisie-assortiment is direct ook een ander paneel toegevoegd. Land Rover heeft voor beide wagens namelijk hetzelfde paneel gebruikt, die ook in de derde generatie Discovery nogal eens voor problemen zorgt.

Opdracht aanmaken
Mitsubishi ASX 2010 instrumentenpaneel

6. Mitsubishi ASX 2010 instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

Het ‘rechterrijtje’ van deze lijst wordt gestart met het instrumentenpaneel van de Mitsubishi ASX. Deze wordt vaak ingestuurd met CAN-bus communicatieklachten.

Opdracht aanmaken
Toyota Auris 2012-2019 instrumentenpaneel

7. Toyota Auris 2012-2019 instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

Hoewel het instrumentenpaneel van de van de tweede generatie Toyota Auris er niet direct heel vernieuwend uitziet, komt dit instrumentenpaneel toch met enige regelmaat bij ons binnen. Vooral verlichtingsproblemen zijn veelvoorkomend bij dit paneel.

Opdracht aanmaken
Dacia Duster 2010-2018 instrumentenpaneel

8. Dacia Duster 2010-2018 instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

Op nummer 8 in deze lijst staat het topmodel van Renault’s Roemeense broertje: de Dacia Duster. De Dacia Logan maakt overigens ook gebruik van hetzelfde paneel.

Opdracht aanmaken
Audi Q3 2011-2018 instrumentenpaneel

9. Audi Q3 2011-2018 instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

We blijven nog even bij de instrumentenpanelen, want op plaats negen vinden we het paneel uit de eerste generatie Audi Q3 terug, die tussen 2011 en 2018 is geproduceerd. Gek genoeg raakt door een defect in het cluster vaak de luidspreker defect, maar ook problemen met de verlichting komen vaak voor.

Opdracht aanmaken
Citroen C4 Aircross instrumentenpaneel

10. Citroen C4 Aircross instrumentenpaneel

Instrumentenpanelen

De hekkensluiter in deze lijst is het instrumentenpaneel die Citroën in de C4 Aircross heeft toegepast. Het bijzondere van deze auto is, is dat deze auto in veel opzichten gelijk is aan de Mitsubishi ASX, waaronder ook het instrumentenpaneel. De ‘normale’ C4 heeft dan ook een ander instrumentenpaneel dan deze C4 Aircross.

Opdracht aanmaken

Staat jouw onderdeel niet in deze lijst?

Niet getreurd! Wij hebben een handige tool waarmee je jouw onderdeel kunt opzoeken.

START hier je revisieopdracht