test

Na een pittige test waarin we de kennis van onze Service Points stevig op de proef hebben gesteld zijn de 10 finalisten van de ACTRONICS Service Point Award 2022 bekend! We hebben de finalisten verrast met een exclusief prijzenpakket en een certificaat. Maar wie wordt de grote winnaar? Dat ligt helemaal aan jou! In de finale is het publiek aan zet. Het autobedrijf met de meeste publieksstemmen gaat er namelijk met deze prestigieuze award vandoor!

Autobedrijf van Laar uit Haarlem

Een autogarage die de tand des tijds meer dan overleeft heeft is Autobedrijf van Laar uit Haarlem. Het bedrijf viert volgend jaar namelijk haar 90e(!) verjaardag en is al die tijd eigendom geweest van de familie van Laar. Achter de gevel van hun karakteristieke werkplaats aan de Pegasusstraat is men daarentegen altijd bij de tijd gebleven en weet hun klanten altijd met raad en daad bij te staan. Dat ook hun kennis van auto-elektronica meer dan up-to-date is, blijkt wel uit deze finaleplek die men verworven heeft.

Stem op Autobedrijf van Laar

Autobedrijf Wout Bouman uit Wijk en Aalberg

Hij wordt door sommigen wel de diagnose goeroe van Nederland genoemd. Iwan Kennis heeft samen met Wout Bouman door de jaren heen een behoorlijke reputatie opgebouwd op dit gebied. Vanuit hun hypermoderne diagnosecentrum in Wijk en Aalberg worden dagelijks auto’s uit alle windstreken ‘ontleed’ en worden de storingen vakkundig opgelost. Enthousiast als ze zijn gaan ze nu ook maar voor één ding en dat is de eindzege!

Stem op Autobedrijf Wout Bouman

Autoservice AA Gameren uit Gameren

Vakmensen met een passie voor het vak. Hoewel het bedrijf sinds 2011 ‘pas’ actief is, laat de omvang van het bedrijf wel zien dat hier meer dan goed werk wordt geleverd. De frisse en moderne uitstaling geeft meteen een gevoel dat men nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan. Dankzij de juiste knowhow en tooling die binnen het bedrijf aanwezig is, doet Roeland Kreling er samen met zijn team alles aan om de beste oplossing voor complexe storingen te vinden.

Stem op Autoservice AA Gameren

Auto's Martens Lochristi uit Lochristi (België)

31 jaar na de start van het bedrijf namen de 2e generatie Martens onder leiding van Jeroen en Angie vorig jaar het roer over. In de wijde omgeving staat het bedrijf hoog aangeschreven en is men trots merkdealer van Fiat en Mitsubishi. Dankzij hun hoge serviceniveau en kenmerkende persoonlijke touch zoals ze het zelf omschrijven staat de beste oplossing voor de klant altijd centraal. Op dit moment werkt men hard aan een toekomst, want 800 meter vanaf hun huidige locatie wordt een gloednieuw autocentrum gebouwd.

Stem op Auto’s Martens Lochristi

Autoservice Ralph Eidams uit Brunssum

Dé Mercedes-Benz specialist uit Noord-Limburg is zonder twijfel Autoservice Ralph Eidams. Het Duitse merk spreekt al decennia lang tot de verbeelding van vele autoliefhebbers. Er wordt door het team van Ralph Eidams (tijdens deze Service Point Award vertegenwoordigd door Technisch Specialist Maarten Drost) met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid aan de auto’s gesleuteld. Dat het met het kennisniveau van deze nuchtere Limburgers wel goed zit, wordt door deze finaleplek meer dan bewezen.

Stem op Autoservice Ralph Eidams

Cor Melissant Auto uit Dirksland

Dat je alle service letterlijk onder één dak kunt hebben blijkt wel bij Cor Melissant. Deze VAG-, Mazda- en Hyundai specialist uit het Zuid-Hollandse Dirksland is namelijk ook expert in caravans en campers. Met hun puike service, dito diagnose apparatuur en kennis van het vak zorgen technisch specialist Remco en zijn collega’s voor een trouw klantenbestand die graag op hun expertise vertrouwen.

Stem op Cor Melissant Auto

Garage Cupido uit Terschelling

Dat onze Service Points over het heel Nederland en Vlaanderen verspreid zitten, bewijst deze finalist wel. Om dit bedrijf persoonlijk te feliciteren zijn we afgereisd naar Terschelling. Voor deze Suzuki-specialist is 2022 een bijzonder jaar, want dit jaar bestaat Garage Cupido namelijk 100 jaar! De kennis, uitstraling en faciliteiten zijn echter allerminst verouderd. Het energie neutrale pand biedt alles om het Terschellingse wagenpark op de weg te houden. En daar is diagnose specialist Mark Boom maar wat trots op.

Stem op Garage Cupido

Garage Opel Dhont uit Zulte (België)

Met vier vestigingen in de driehoek Gent, Oudenaarde en Kortrijk is Garage Dhont een begrip in de regio. Hoewel auto’s van alle merken in de werkplaats van dit familiebedrijf welkom zijn, stroomt het Opel bloed bij veel van de werknemers door de anderen. De vestiging in Zulte is als officieel dealer van het Duitse merk een mooi voorbeeld van. Miguel Delaere (autotechnicus van dienst in Zulte) en zijn collega’s staan dan ook graag voor iedereen klaar om storingen te verhelpen.

Stem op Garage Opel Dhont

Garage Speerstra uit Workum

Op een steenworp afstand van het IJsselmeer bevindt zich Garage Speerstra. Dit familiebedrijf is naast trots ACTRONICS Service Point ook officieel Volkswagen Servicepartner. In de 70 jaar dat het bedrijf bestaat hebben ze zichzelf constant weten te vernieuwen en bieden een compleet mobiliteitsprogramma aan. Dit kan alleen met de beste vakmensen, zoals Evert Greidanus bevestigt. Zoals ze het zelf zeggen: “Onze medewerkers kijken verder dan de gemiddelde motorkap lang is.”

Stem op Garage Speerstra

Garage Van Wassenhove uit Melle (België)

Na een derde plaats tijdens de ACTRONICS Service Point Award 2021 gaat Garage Van Wassenhove dit jaar voor goud! De eerste kennisronde is Technisch Specialist Koen van Wassenhove in ieder geval zonder kleerscheuren doorgekomen. Dat dit bedrijf weet waar ze mee bezig is, blijkt dus wel uit het feit dat ze dit jaar als enige bedrijf opnieuw in de finale van de award staan. Dankzij de juiste kennis en kunde is het bedrijf een vaste waarde in de regio.

Stem op Garage Van Wassenhove