Wij gingen langs bij Autobedrijf Henk Kelly in Ruinen

Deze keer bracht onze navigatie ons bij Autobedrijf Henk Kelly in Ruinen. Jeroen, eigenaar van een prachtig autobedrijf op een A-locatie langs de doorgaande weg, presenteert vol trots zijn eigen garage in Ruinen. Wij gingen bij hem langs om te vragen wat hem bezig houdt en waar zijn drijfveren liggen.

De derde generatie Kelly in Ruinen

Sinds 1969 is autobedrijf Henk Kelly een begrip in de regio. Jeroen is de derde generatie Kelly aan het roer van een uniek autobedrijf. “Mijn opa is op deze plek begonnen en het bedrijf is steeds verder uitgebouwd tot hetgeen er nu staat”, verteld Jeroen ons vol trots. In 2015 is het tankstation vernieuwd met onder andere nieuwe tanks in de grond, waarmee ze weer 30 jaar vooruit kunnen. Tevens is tijdens de verbouwingen in de voormalig garage een complete carwash gerealiseerd om het aanbod voor de consument compleet te maken. Met een nuchtere insteek werkt Jeroen samen met zijn collega’s dagelijks aan alle merken auto’s. “Door meer verbinding te zoeken met zijn klanten krijg je een steeds hechtere band met je klantenkring”, aldus Jeroen.

MMD Lanting erkend ACtronics Service Point

Jeroen Kelly, eigenaar Autobedrijf Henk Kelly in Ruinen

Complexere elektronica in jonge auto’s

Jeroen, met zelf een gezonde dosis kennis van auto elektronica, ziet met eigen ogen de snelle veranderingen in de autowereld. Met de komst van meer en vooral complexere elektronica is het elke dag een uitdaging om de juiste diagnoses te stellen. Gelukkig heeft Jeroen een volwaardig team achter zich staan waarmee ze elke elektronische storing samen met ACtronics op weten te lossen voor hun inmiddels vaste en trouwe klantenbestand.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point