Veel animo voor het nieuwe ACtronics Service Point Programma!

ACtronics Service Points

Enkele weken geleden introduceerde het Almelose bedrijf ACtronics het Service Point Programma voor haar klanten lanceerde en de eerste reacties die hier op binnenkomen zijn erg positief! Ongeveer 6000 garages in Nederland en België zijn bij dit nieuwe concept aangesloten.

Extra potentie voor autobedrijven

Met het ACtronics Service Point Programma biedt ACtronics de autobedrijven een extra en nieuw platform die verschillende voordelen biedt. Thijs Kamp namens ACtronics: “Vanuit de markt wordt de vraag naar duurzame oplossingen steeds groter. Steeds meer particulieren zijn daarom op zoek naar oplossingen waarmee minder grondstoffen verbruikt worden. Om de particulieren nog sneller van dienst te zijn, hebben we daarom als eerste stap een ACtronics Service Point kaart op onze website gemaakt. Hiermee kan deze groep binnen een handomdraai garages in hun omgeving zoeken die door hun keuze voor revisie laten zien dat ze voor een betaalbare en duurzame oplossing kiezen. Gratis zichtbaarheid en potentiële nieuwe business voor onze Service Points dus! En de eerste resultaten liegen er dan ook niet om. Zo ontvingen we de afgelopen dagen ongeveer 500 zoekopdrachten, waarvan 350 vervolgens doorklikten om meer informatie over de garage te gaan zoeken, wordt het al snel duidelijk dat dit nieuwe platform werkt voor ACtronics en onze Service Points!”

Community creëren

“De positieve reacties die we bij de introductie hebben gekregen, maken ons extra enthousiast om het Service Point Programma verder uit te gaan breiden! In de planning staan dan ook nog speciale acties en aanbiedingen die exclusief voor onze Service Points beschikbaar zullen zijn. Deze acties zijn erop gericht om onze service naar onze trouwe klanten te vergroten en de loyaliteit te stimuleren. Het doel is om een platform te creëren waarin wij onze klanten kunnen ondersteunen en de kennisdeling rondom revisie en elektronische auto-onderdelen tussen ons en de garages onderling kunnen laten groeien. Een echte community dus!”, sluit Kamp af.