Thijs Jasink wint award voor “Best Reman Ambassador”

Thijs Jasink heeft tijdens de uitreiking van “the Remanufacturer of the Year” awards een award in ontvangst mogen nemen voor “Best Reman Ambassador 2018”. Deze award wordt jaarlijks georganiseerd door ReMaTec en de award ceremonie vond dit jaar plaats op de Automechanika beurs in Frankfurt. Dit is een grote eer binnen de revisie industrie, internationale erkenning voor mensen die zich buitengewoon inzetten voor het promoten van revisie.

Best Reman Ambassador 2018

Geloof en gepassioneerd zijn in het thema revisie

 Thijs is al sinds de oprichting van ACtronics betrokken en heeft zich opgewerkt binnen de organisatie als Algemeen directeur UK. De afgelopen jaren heeft Thijs naam gemaakt binnen de auto-industrie, hij heeft dit gedaan door gepassioneerd te zijn over remanufacturing en de wereldwijde (milieu) impact die het heeft. Bij elke kans die hij krijgt, wil hij mensen bewust maken van de mogelijkheid tot hergebruik van (elektronische) componenten en de voordelen die daarmee gepaard gaan. Thijs en zijn team geloven in revisie en streven naar betere kwaliteit van gereviseerde elektronische componenten. Thijs deelt zijn passie niet alleen binnen ACtronics maar heeft ook diverse lezingen en seminars gegeven tijdens: ReMaTec, Automechanika Birmingham en Automechanika Frankfurt.

Best Reman Ambassador is...

Voor het winnen van een award is het niet noodzakelijk om een officiële positie in te nemen binnen de revisie industrie. De jury is van mening dat een award kan worden toegekend aan mensen die zich met passie en toewijding inzetten, om revisie naar buiten toe op een positieve manier te presenteren. Voor een benoeming van “Best Reman Ambassador 2018” moet er uitgeblonken worden op de volgende onderdelen: maatschappelijke impact, het bedienen van revisiesector en wetenschappelijke leiderschap, om uiteindelijk verkozen te worden tot reman-ambassadeur van het jaar. De maatschappelijke factoren waren één van de belangrijkste factoren die van toepassing waren op de winnaar Thijs Jasink volgens de jury. De jury zei het volgende over de benoeming van Thijs: ‘What will make a difference to the industry is to have a lot of people like Thijs’.