Speel nu Snake op je instrumentenpaneel dankzij nieuwe update van ACtronics

Dankzij een nieuwe update in de revisietechniek van ACtronics is het mogelijk om vanaf heden het legendarische computerspel Snake te spelen op het instrumentenpaneel van de Citroen C4 Picasso. Deze update wordt automatisch doorgevoerd nadat het instrumentenpaneel bij ACtronics gereviseerd is.

Stilstand is achteruitgang

De R&D afdeling van ACtronics is dolblij om deze nieuwe feature nu naar buiten te kunnen brengen. “Gemiddeld staan auto’s ongeveer 90 tot 95 procent van de tijd stil. Nu thuiswerken steeds meer de standaard is geworden, is dit aantal gedurende het afgelopen jaar nog verder gegroeid. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die een auto stilstaat in een file! Dat zette ons aan het denken. Hoe kun je toch nog extra plezier aan je auto beleven als deze stilstaat. Een leuk spelletje is volgens ons een ideale oplossing hiervoor. Gezien het grote display van de Citroën C4 Picasso is dit instrumentenpaneel ideaal om een potje Snake te spelen!”

Echter is het wel belangrijk om te benadrukken dat het heel belangrijk is dat de gebruiker een bepaalde procedure volgt om het spel te activeren. Start de auto, draai het stuur 90 graden naar links en 90 graden naar rechts en laat de ruitenwissers een keer op en neer gaan. Alleen op deze manier wordt het spel opgestart. Vervolgens kun je met de + en – toets op het stuur Snake spelen, waardoor je van urenlang speelplezier verzekert bent! In onderstaande video is te zien hoe deze feature in z’n werk gaat.

Of deze update ook binnenkort in de revisie van andere instrumentenpanelen te zien is, is nog onbekend. Zo gaan we eerst bekijken wat de resultaten bij dit instrumentenpaneel zijn. Als de reacties positief zijn zullen we het overwegen om deze update ook voor andere auto’s beschikbaar te maken! We wensen jullie alvast een mooie april toe!