Profiteer van onze kortingscode en meld je aan voor de AMT Diagnose Challenge

We mogen weer! Op 7 & 8 oktober organiseert AMT samen met GMTO, TAC Academy: AMT Diagnose Challenge. Niet online, maar ‘gewoon’ bij TAC Academy in Waalwijk. ACtronics is partner van het event en verzorgen één van de technische workshops.

Wat is AMT Diagnose Challenge?

Een praktische trainingsdag met veel techniek, waar diagnose stellen centraal staat. In acht verschillende workshops van hoge kwaliteit worden autotechnici in kleine groepen getraind door diagnosespecialisten om sneller storingen op te lossen en om hun kennis over diagnose stellen te verbeteren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De workshops zijn divers en praktijkgericht. Je kan met wat je geleerd hebt, de volgende dag aan de slag in de werkplaats! Onderwerpen die aan bod komen zijn: Diagnose stellen met de scope, ADAS, storingen aan het aircosysteem, elektronica revisie, werken aan hybride systemen, Pass-thru, meten op de vermogensbank en OEM-level diagnose stellen.

De workshop elektronica revisie zal door enkele technisch specialisten van ACtronics worden begeleid. Revisie van elektronische componenten is een vak apart, het omvat meer dan het oplossen van een acuut probleem. Hier nemen we je mee in het revisieproces en laat je zelf ervaren wat daar zoal bij komt kijken. Van het R&D-traject, waarbij de revisie-oplossing eerst wordt uitgedacht, tot de simulatie tijdens de entry test en het daadwerkelijk herstellen en vervangen van componenten komen aan bod. Een prachtig kijkje in de keuken van ACtronics dus!

Ben je erbij? Profiteer van onze kortingscoupon

Wil jij jezelf verbeteren in storingen zoeken en diagnose stellen? Je kennis van autotechnische diagnose-onderwerpen in theorie en praktijk uitbreiden? Met uiteenlopende diagnoseapparatuur werken én optrekken met collega-techneuten en diagnosespecialisten? Als partner van het event nodigen wij jou (en je collega’s) van harte uit om erbij te zijn. Als je je aanmeldt met onze partnercode betaal je slechts € 350,- in plaats van € 395,-. Schrijf je hier in en maak gebruik van de kortingscode 21DC_ACT om te profteren van €45,- korting!

We zien je graag op 7 & 8 oktober!

Let op: 7 oktober is reeds volgeboekt!