Op bezoek bij ACtronics Service Point Auto Hillenga uit Finsterwolde

Op de eerste zonnige lentedag van dit jaar zijn wij afgereisd naar het hoge noorden om kennis te maken met eigenaar Sebo Hillenga van Auto Hillenga uit Finsterwolde. Een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij Hillenga zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Wie is Sebo Hillenga

Sebo, woonachtig in Finsterwolde, heeft altijd in de automotive branche gewerkt. Eerst ging hij aan de slag bij een merkdealer, maar zocht op een gegeven moment meer uitdaging. Rond zijn 40e begon het toch te kriebelen om voor zichzelf te beginnen. Dit project begon in een schuurtje bij huis, maar de werkplaats groeide al vrij snel uit zijn voegen. Door ruimtegebruik rond zijn huis heeft hij, inmiddels 4,5 jaar geleden, een kavel gekocht op het industrieterrein van Finsterwolde waar de bouw van zijn eigen bedrijfspand van start kon gaan.

Inmiddels heeft Auto Hillenga drie monteurs in dienst die ieder een eigen specialisatie hebben. Middels jaarlijkse bijscholingen houden de monteurs hun technische kennis op pijl en worden ze op de hoogte gebracht van de nieuwste trends in de branche. Sebo’s drijfveer waarvoor hij ’s morgens uit bed stap? Die is volgens hem heel simpel. “Het is altijd een uitdaging als er een auto met een storing staat. Vooral de complexere storingen kunnen een behoorlijke hersenkraker zijn. Als je die dan weet op te lossen en de klant weer blij kunt maken, dan maakt mij gewoon heel erg gelukkig!”

Waarom een ACtronics Service Point?

De branche ondergaat momenteel een grote verandering van. Van mechanische onderdelen en verbrandingsmotoren naar elektronische aangestuurde onderdelen en compleet elektrische auto’s, onderkent ook Sebo. “Zo probeer ook in mijn vrije tijd zelf de wereld van de elektrificatie te ontdekken. Een van de hobbyprojecten waar ik op dit moment druk mee ben, is om stapsgewijs een DeLorean DMC-12 compleet om te bouwen naar een elektrische auto. Dit alles zodat we ook in de toekomst klaar zijn om de klant te kunnen helpen!”

Maar om de klant te kunnen helpen, is het voor Auto Hillenga belangrijk om specialistische partners te hebben die bij complexe storingen kunnen helpen. En als het gaat om elektronische auto-onderdelen, dan is ACtronics zijn vaste aanspreekpunt. Sterker nog: Auto Hillenga, is een ACtronics Service Point. De voordelen die hij haalt uit het zijn van een ACtronics Service Point zijn volgens Sebo divers. “Zowel kleinere garages als particulieren in de buurt zien op internet dat Auto Hillenga een ACtronics Service Point is en brengen de auto langs of wij de storingen kunnen oplossen. Vooral in het geval van particulieren is het probleem dat de apparatuur en kennis zo specifiek moet zijn om een bepaalde storing op te lossen, dat ze deze graag door ons laten oplossen. Echt een heel mooi mechanisme!”

Auto Hillenga erkend ACtronics Service Point

Sebo Hillenga, eigenaar Auto Hillenga in Finsterwolde

Waarom kiezen voor revisie?

Voor Auto Hillenga is het kiezen voor gereviseerde onderdelen via ACtronics vanzelfsprekend. Het prijsverschil met nieuw is zo extreem groot en daarnaast geeft ACtronics net als bij een nieuw onderdeel twee jaar garantie. Voor veel klanten zijn dit twee doorslaggevende factoren zijn. Toch blijft de keuze altijd bij zijn klant. Die is immers de eigenaar van het voertuig!

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point