Dit zijn ze: de 10 finalisten van de ACtronics Service Point Award 2021

Tal van ACtronics Service Points uit Nederland en Vlaanderen gingen de afgelopen drie weken de strijd met elkaar aan in een online kennistest om te bepalen wie het meeste kennis heeft van auto-elektronica. Hierin werd zowel beroep gedaan op praktijkkennis als theoretische kennis. Het bleek een fel betwiste strijd te worden waarbij de strijd om de finaleplaatsen tot het laatste moment spannend was. Het resultaat van de kennistest zijn tien finalisten. Nadat eerst het kennisniveau is getest, ben jij nu aan zet om op je favoriete autobedrijf te stemmen!

Hieronder zijn onze 10 finalisten (in willekeurige volgorde) te vinden. Stem je favoriete autobedrijf dus naar de overwinning! Stemmen kan tot woensdag 29 september 2021 12:00

Vakgarage Henk Mazier uit Putten

Dat je bij Vakgarage Henk Mazier uit Putten niet alleen terecht kunt voor de ‘simpele’ autostoringen blijkt wel uit het feit dat ze één van de tien finalisten zijn. Iedere dag werken de autotechnici van dit bedrijf aan auto’s van allerlei merken. Van Porsche tot Lada: voor iedere auto is bij dit bedrijf wel een oplossing. Een ACtronics Service Point van het eerste uur die deze naam graag draagt!

Autobedrijf Moerman Jansen uit Alblasserdam

Eerlijk en betrouwbaar, gastvrij, innovatief, betrokken en vakkundig: dat zijn de pijlers waar Autobedrijf Moerman Jansen zich iedere dag voor inzet. En met deze finaleplaats geeft deze Mazda & SsangYong dealer deze laatste pijler extra glans. Daarnaast is dit ACtronics Service Point ook aangesloten bij het CarProf programma, wat betekent dat ze ook voor andere automerken voor je klaarstaan.

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge

Dat het aantal inwoners waar een autobedrijf gevestigd niks zegt over de kwaliteit van het autobedrijf bewijst Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge. Sterker nog: ze gingen er eerder ook al vandoor met de BOVAG Autobedrijf Van Het Jaar 2017/2018 award. Zo concludeerde de ANWB al eerder: “Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde.”

Garage Huijbregts uit Reusel

Met ruim 1.300 recensies die een gemiddelde score van een 9,3 opleveren staat het als een paal boven water dat dit autobedrijf vakkundig werk levert. Dat kennis en kunde (op het gebied van auto-elektronica) hieraan bijdraagt bewijst deze finaleplek. Dat deze Bosch Car Service vestiging helemaal anno 2021 is, blijkt wel uit het feit dat de autotechnici die hier werken gecertificeerd zijn om met elektrische- en hybride voertuigen te werken.

Garage Van Wassenhove uit Melle (België)

Nog een lid van de Bosch Car Service familie die de finale van de ACtronics Service Point heeft gehaald is Garage Van Wassenhove uit Melle. Deze Opel specialist uit Oost-Vlaanderen werkt al jarenlang met veel enthousiasme en passie aan de auto’s van hun trouwe klantenkring. Onverwacht maar blij verrast nam Koen van Wassenhove de prijs in ontvangst!

Autobedrijf Sirenco uit Oosterwolde

Dat je bij Autobedrijf Sirenco uit Oosterwolde niet alleen terecht kunt voor de ‘simpele’ autostoringen blijkt wel uit het feit dat ze één van de tien finalisten zijn. Iedere dag werken de autotechnici van dit bedrijf aan auto’s van allerlei merken. Van Porsche tot Lada: voor iedere auto is bij dit bedrijf wel een oplossing. Een ACtronics Service Point van het eerste uur die deze naam graag draagt!

Autoservice de Groot uit Purmerend

De ‘rookie’ in deze finale is Autoservice de Groot uit Purmerend. Vier jaar geleden opende Jac de Groot na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de autobranche een eigen autobedrijf en met succes! Een steeds verder groeiend klantenbestand zorgde ervoor dat het vorig jaar al tijd was om te verhuizen naar een nieuw en groter pand. De finaleplaats in de ACtronics Service Point Award is dan ook een kroon het werk!

Opel Team Exelmans uit Tessenderlo (België)

Opel Team Exelmans is één van de meest gerenommeerde Opel dealers in België. Sinds het start van het bedrijf heeft het inmiddels ruim 20-koppige team van Exelmans namelijk tal van prijzen op haar naam geschreven. Zo werden ze in 2012 verkozen tot de mooiste Opel dealer van Europa en is Exelmans zesvoudig winnaar van de Opel Dealer Excellence Award. Het team is dan ook erg trots dat ze nu finalist zijn van de ACtronics Service Point Award. Want zoals ze het zelf zeggen: "Het is prettig samenwerken met ACtronics."

Drive uit Kampenhout (België)

Lastige problemen? Complexe storingen? Dat is waar ze bij Drive uit Kampenhout heel erg gelukkig van worden. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in vakkundig diagnosewerk. Het jonge team van het Vlaams-Brabantse Drive bewijst hun kennisniveau met deze finaleplaats. Vanwege de groei in het klantenbestand heeft Niels Andries de kans gekregen Garage Luc Kennes uit Sint-Katelijne-Waver over te nemen van waaruit hij de Vlaamse weggebruiker van harte welkom heet!

Autoservice de Stollenberg uit Berg en Dal

Een no nonsense aanpak waarbij persoonlijk contact en transparantie naar de klant toe centraal staan. Met die gedachte ging Jorg Krijnen in 2015 de uitdaging aan toen hij de mogelijkheid had om een garagebedrijf over te nemen. Autoservice de Stoellenberg is een echte allround garage die er alles aan doet om haar klanten zo goed mogelijk helpen. En dat is terug te zien!