De kracht van klantgericht werken bij Autoservice KVD

Autoservice KVD is een vertrouwde naam in Schinnen en omgeving! Dat hebben zij vooral te danken aan de grote en trouwe klantenkring die van hun diensten gebruik maken. Zij hebben ervoor gezorgd dat Autoservice KVD is uitgegroeid tot het bedrijf dat er nu staat! Kevin, sinds 1998 werkzaam in de autobranche en sinds 2012 APK keurmeester van Autoservice KVD, is naast zijn vakbekwaamheid een echte liefhebber van auto’s. Kevin: “Door persoonlijke service en openheid, bouwen wij lange termijn relaties op met onze klanten. Wij profileren ons als betrouwbare partner!”.

Autoservice KVD erkend ACtronics Service Point Kevin van Drunick, eigenaar van Autoservice KVD

Specialist in Amerikaanse merken

Een specialisatie van Autoservice KVD is onderhoud en reparatie van Amerikaanse merken, iets wat Kevin met veel plezier en deskundigheid uitvoert. Voor deze specifieke merken kun je maar bij weinig garages terecht. Overigens is er met in totaal 7 collega’s en een aantal stagiaires ook veel kennis in huis wat betreft onderhoud en reparatie van alle andere merken. Deskundigheid, persoonlijke benadering en de eerder genoemde uiterst verzorgde uitstraling vormen de spil van het bedrijf. Verder biedt de aanwezigheid van meerdere bedrijven, waaronder American Cars, in hetzelfde pand een duidelijke meerwaarde: het onderhoud en reparatie aan Amerikaanse auto’s is dan ook van Kevin’s specialisaties. Vaste klanten zijn inmiddels vertrouwd met de vakbekwaamheid van Kevin en zijn collega’s. Het is dan altijd een drukte van belang in de werkplaats, waarbij men uiteraard tijdens het wachten kan genieten van een lekker kopje koffie.

Autoservice KVD is sinds de eerste dag ACtronics Service Point

Op het raam prijkt de ACtronics Service Point sticker. Een goed beeld van de veelzijdigheid waarmee Autoservice KVD haar klanten bedient. Revisie is dan ook een kwalitatieve en duurzame oplossing die daarnaast bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account”.