AutoZeeland, het ideale adres voor voordelige oplossingen

Autobedrijven zijn er in allerlei soorten en maten: Van eenvoudige hobbygarages tot grote showrooms voor exclusieve bolides. En gelukkig maar, want je brengt jouw Bugatti natuurlijk niet naar de garage op de hoek, maar je brengt een 20 jaar oude Suzuki Alto natuurlijk ook niet naar Louwman Exclusive. En dit is nu precies de markt waar AutoZeeland zich wel begeeft: het lagere segment. Geen poespas dus, maar gewoon eenvoudig en voordelig.

“Autotechniek is helemaal niet moeilijk”

Bij binnenkomst blijkt wel meteen dat meneer van Dongen, eigenaar van AutoZeeland, echt twee rechterhanden heeft. Voor elk probleem is er wel een oplossing. “Autotechniek is helemaal niet moeilijk. Auto’s zijn sinds de jaren 80 eigenlijk altijd hetzelfde gebleven. Er zitten nu wel allemaal sensoren en computers op geschroeft, maar verder is de basis nog steeds hetzelfde.” Maar het is natuurlijk ook de jarenlange ervaring waardoor meneer van Dongen voor alles wel een voordelige oplossing weet. De rekening is dan ook zelden hoger dan een paarhonderd euro: “De auto’s die wij repareren zijn maar maximaal zo’n 2000 euro waard. Dan ga je geen 1000 euro uitgeven aan een versnellingsbakreparatie.” Daar is geen speld tussen te krijgen.

AutoZeeland erkend ACtronics Service Point J. van Dongen, eigenaar AutoZeeland in Sint-Maartensdijk

“Die gaan we direct ophangen!”

Bij het bezoek aan AutoZeeland hadden wij natuurlijk ook weer het welbekende ACtronics Service Point uithangbord meegenomen en die werd direct met groot enthousiasme opgehangen. “Als je het niet direct doet, dan belandt ie weer ergens tussen en wordt het nooit meer opgehangen.” Daar heeft hij zeker een punt.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point