Autobedrijf Bikker: waar openheid en eerlijkheid naar de klant een garantie is!

Al sinds 1991 is Autobedrijf Bikker het vertrouwde adres voor probleemloos rijden. Waar het 30 jaar geleden kleinschalig begon als familiebedrijf, is Autobedrijf Bikker uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is Autobedrijf Bikker een groot full-service autobedrijf met 6 monteurs, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie! Wij spraken met Hans Wolsheimer, ruim 16 jaar werkzaam als aftersalesmanager bij Autobedrijf Bikker in Noordeloos.

Autobedrijf Bikker erkend ACtronics Service Point Hans Wolsheimer, aftersalesmanager bij Autobedrijf Bikker

Een geweldig team met passie voor het vak

“Veel van de jongens die bij ons in dienst zijn, werken er al heel lang. Sommige monteurs lopen hier al vele jaren rond”, zegt Hans lachend. Voor Autobedrijf Bikker staat de klant altijd centraal en dat straalt het garagebedrijf in Noordeloos ook uit. Ze werken met korte lijnen, zonder tussenpersonen. Dit is wel zo prettig voor de communicatie. Bij een succesvol autobedrijf is een goede communicatie met de klant van essentieel belang. Hans: “Wij kennen de mensen en wanneer er iemand belt hoor ik al aan de stem wie het is en kan ik zo het kenteken opschrijven”.

Kennisdeling maakt het verschil in ons vak

Kennis van autotechniek is een van de belangrijkste succesfactoren voor de hedendaagse garagist. ACtronics speelt daarin een belangrijke rol. Door onze kennis vanuit het speelveld te delen met ACtronics geeft dat andere garages de mogelijkheid om van deze kennis gebruik te maken. De kennisbank, in de vorm van de diagnosewijzer, die ACtronics ons biedt is hierin essentieel. Zo helpen we elkaar verder! “Wij zijn blij dat we als ACtronics Service Point van deze kennisdeling gebruik kunnen maken”, aldus Hans.

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point