Auto de Nobelpoort, al 50 jaar zijn tijd vooruit

Als een autobedrijf maar liefst 50 jaar lang kan blijven bestaan, dan moet het wel goed zijn. En dat is ook precies de gedachte als je bij de Nobelpoort naar binnen loopt. De klanten worden erg vriendelijk geholpen, de medewerkers hebben kennis van zaken en alles straalt kwaliteit uit. Je zou het zelfs luxe kunnen noemen. Misschien krijgen we die indruk ook wel een beetje door de moderne led-verlichting overal, eigenlijk bedoeld om mee te gaan met de tijd en goed te letten op duurzaamheid, maar het ziet er ook wel modern uit eerlijk gezegd. Net als die knalgele Peugeot e-208 GT overigens.

Meegaan met de tijd

Voor zover de eerste prettige indruk. We spreken even kort met Johan Kater, serviceadviseur bij Auto de Nobelpoort, maar al snel is hij weer vertrokken. “Sorry, ik moet even een klant helpen.” Klanten komen echt op nummer 1, mooi om te zien. Dat geeft ons ook even de tijd om iets verder te kijken dan de showroom. En al snel merken we op dat ze hier in Zierikzee goed met de tijd meegaan. In de autowasstraat blijkt al het water te worden hergebruikt, op Facebook en Instagram zijn ze actief aanwezig en ze hebben zelfs een eigen app! Dat kan niet ieder autobedrijf zeggen.

Een duurzame toekomst

Als erkend reparateur van zowel Peugeot als Citroën zou je misschien denken dat defecte onderdelen meestal vervangen worden voor nieuw, maar bij de Nobelpoort zijn ze erg gecharmeerd van revisie. Op de website wordt dan ook trots gemeld dat ze een officieel ACtronics Service Point zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt de klanten bovendien behoorlijk in de portemonnee. Twee argumenten die bijzonder goed passen bij het imago van Auto de Nobelpoort: modern en klantgericht. We kunnen ons wel voorstellen dat de klanten erg tevreden zijn.

Garage Vos erkend ACtronics Service Point Johan Kater, serviceadviseur Auto de Nobelpoort in Zierikzee

Wat zijn ACtronics Service Points?

Het ACtronics Service Point Programma is voor garagisten gratis en biedt vele voordelen zonder dat ze hiervoor iets hoeven te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno nu!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Ga dan naar “mijn account” of klik op onderstaande button.

Aan- of afmelden als ACtronics Service Point