Altijd een frisse lucht in je auto met de ACtronics Integrated Scent Solution!

Geur is een van de vele, maar tevens ook belangrijkste factoren, die invloed hebben op de rijbeleving die je in je auto hebt. Hiervoor zijn door de jaren heen natuurlijk al verschillende oplossingen voor bedacht. Denk aan de bekende dennenboompjes die je om je achteruitkijkspiegel kunt hangen, of de parfum compartimenten die je op je ventilator kunt monteren. Allen hebben ze een groot nadeel: ze belemmeren het uitzicht in je auto. Daarom introduceert ACtronics de Integrated Scent Solution!

Het ontstaan van het idee

Het idee is afkomstig van één van onze revisiemedewerkers die dagelijks aan de slag is met klimaatbedieningspanelen. “Het was vorig jaar zomer toen ik na mijn werkdag in de auto stapte om naar huis toe te rijden dat ik mij bedacht dat een geïntegreerd luchtverfrissersysteem een interessant idee kon zijn. Nadat ik het idee met een aantal collega’s had gedeeld, bleek al snel dat ik niet de enige was die het een goed idee vond. Samen met onze R&D afdeling hebben we dit product ontwikkeld en ben dan ook super trots dat we nu het concept kunnen lanceren!”

De geurencollectie

Nadat het concept op papier stond, heeft ACtronics een heuse geur-expert in de arm gesloten om samen een parfumlijn te introduceren die voor iedereen wat te bieden heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het volgende assortiment kunnen aanbieden:

  • Grandmothers Apple Pie
  • Aromatic Strawberry
  • Freshly cut Alpine grass
  • Silicon Shine
  • Petrol Power
  • Lush Leather

Integrated Scent Solution

Uit het zicht

Wat de Integrated Scent Solution van ACtronics anders maakt dan de ‘standaard’ luchtverfrissers is dat het verwerkt zit in het klimaatbedieningspaneel. Bij ontvangst op onze revisie-afdeling wordt er eerst een volledige check van het onderdeel gedaan en worden eventuele schades of vuil weggehaald. Vervolgens wordt een geur cartridge aangesloten op het paneel. De vulling van deze cartridge gaat bij normaal gebruik (ongeveer 15.000 kilometer per jaar) 2 jaar mee. Zie het dus als een revisie 3.0. Het onderdeel wordt niet alleen eventueel hersteld, verbeterd, maar ook worden functionaliteiten toegevoegd aan het onderdeel: een primeur in de markt. De Integrated Scent Solution treedt in werking vanop het moment dat de auto op contact gaat en zal periodiek haar parfum door de auto verspreiden.

Vanaf nu beschikbaar!

Ook geïnteresseerd in deze upgrade? Vanaf 1 april 2022 08:00 is deze beschikbaar! Neem bij vragen gerust contact met ons op!