ACtronics organiseert workshop tijdens AMT Diagnose Challenge: meld je hier aan

In samenwerking met AMT, GMTO en de TAC Academy is ACtronics ook bij de tweede editie van de Diagnose Challenge aanwezig. Tijdens de verschillende leerzame workshops kunnen autoprofessionals zichzelf door ontwikkelen. De AMT Diagnose Challenge staat gepland op 6 en 7 oktober 2022 en zal gehouden worden bij de TAC Academy in Waalwijk.

Wat is de AMT Diagnose Challenge?

De AMT Diagnose Challenge is een praktische trainingsdag met veel techniek, waar diagnose stellen centraal staat. In acht verschillende workshops worden autotechnici in kleine groepen getraind om hun kennis over diagnose stellen te verbeteren.

De workshop van ACtronics: Maak kennis met de nieuwste technieken!

Heel mooi natuurlijk, zo’n brake-by-wire systeem dat autonoom kan remmen, maar hoe werkt dat eigenlijk? Is er überhaupt nog wel een hoofdremcilinder aanwezig? En wat nu als de elektronica uitvalt? Kun je dan nog wel zelf remmen? Om deze en andere (diagnostische) vragen goed te kunnen beantwoorden, nemen we een opengewerkt systeem mee, zodat jullie precies kunnen zien wat er allemaal van binnen gebeurt.

En als we dan toch met het remsysteem bezig zijn, zoomen we ook nog eens in op de verschillende signalen die een ABS (of ESP) ECU te verwerken krijgt. Sensoren worden namelijk steeds slimmer en de signalen daardoor steeds informatiever. Je kunt dus veel informatie winnen uit deze signalen die wijzen op een mogelijk defect. Uiteraard wordt het een actieve sessie waarbij jullie ook zelf kunnen meten en defecten via de microscoop kunnen bekijken.

Ben jij erbij?

Als partner van het event nodigden wij jou (en je collega’s) van harte uit om erbij te zijn. Als je je aanmeldt met onze partnercode DC22_ACT ontvang je €45,- korting.

Meld je hier aan!