ACtronics Service Point Programma wordt van steeds grotere waarde voor het autobedrijf

Nadat we in de zomer van 2020 het ACtronics Service Point Concept hebben gelanceerd, zit in 2021 het eerste volledige jaar van programma erop. En wat een jaar is het geweest! Blikken jullie samen met ons mee terug?

Februari: Gestart met interviews ACtronics Service Points

Na de acties die in 2020 zijn opgestart, zijn we dit jaar ook begonnen met het bezoeken van Service Points. Want zoals jullie als geen ander weten: geen enkele garage is hetzelfde. Daarom zijn we iedere maand met een Service Point muurbord bij een garage op bezoek gegaan om te ondervinden wat dat bedrijf onderscheid van andere bedrijven. Deze interviews werden vervolgens ook weer opgepakt door toonaangevende autosites. Ook geïnteresseerd in zo’n interview? Klik dan hier om ons een mail te sturen!

Bekijk hier alle interviews

Maart: Offline en online promotie

Als je dit jaar op een autogerelateerde site bent geweest, dan is de kans best groot dat je de naam ACtronics Service Point ergens bent tegengekomen. Op diverse websites zijn mensen namelijk actief getriggerd om naar een Service Point te gaan als hét adres om een storing op te lossen. Dit is zelfs op locatie niveau gebeurd, waar particulieren heel snel hun Service Point in hun woonplaats konden zoeken. In totaal zijn op deze manier ruim 160.000 particulieren aangespoord om een ACtronics Service Point te bezoeken. Daarnaast zijn er diverse artikelen over het ACtronics Service Point Programma in AMT verschenen.

April: ACtronics Service Point sticker verzonden

Om te laten zien dat je als autobedrijf bent aangesloten bij het ACtronics Service Point Programma hebben we eind april naar alle Service Points een sticker gestuurd die op de deur, raam of balie geplakt kon worden. En aan de grote hoeveelheid foto’s die we daarop volgend ontvingen, bleek dat de sticker inmiddels bij veel autobedrijven een mooi plekje heeft gekregen!

Juni: ABS diagnosewijzer naar onze Service Points

Onze tweede diagnosewijzer werd in juni onthuld: de ABS Diagnosewijzer. In deze technische gids vindt je alle relevante informatie over dit onderdeel terug die je kan helpen bij een probleem bij dit onderdeel. Deze editie werd exclusief naar ACtronics Service Points gestuurd.

Augustus: Start ACtronics Service Point Award

Door je bij het ACtronics Service Point Programma aan te melden laat je zien dat je om duurzaamheid geeft en bovenal dat je autobedrijf de kennis en kunde in huis hebt om met complexe elektronische onderdelen te kunnen werken. En wat is een betere manier om deze erkenning te verkrijgen dan door middel van een Award. Vanuit het noordelijkste puntje van Nederland tot in de Vlaamse Ardennen deden garages een gooi naar de titel door mee te doen aan onze kennistest.

Oktober: Bekendmaking winnaar ACtronics Service Point Award

De 10 beste autobedrijven gingen door naar de finale: de publieke stemronde. Hierin werd dus niet het kennisniveau, maar ook de loyaliteit van de klantenkring gemeten. Het was lang spannend, maar uiteindelijk ging Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge er met de titel vandoor en mag zich de winnaar van de ACtronics Service Point Award 2021 noemen.

En wat brengt het nieuwe jaar zul je dan misschien denken? We willen nog niet teveel op de plannen vooruit lopen, maar we kunnen alvast verklappen dat dat genoeg zal zijn! Helaas konden we vanwege de coronapandemie bepaalde activiteiten die voor dit jaar gepland stonden niet door laten gaan, dus deze zullen voor 2022 op de planning staan. Hoe je brievenbus en mail dus goed in de gaten, want als er nieuws te melden is, dan zul je de eerste zijn die het hoort!