ACtronics presenteert het Service Point Programma!

2020 is hoe dan ook een jaar die we niet snel zullen vergeten. De autobranche kreeg in het eerste half jaar zware klappen te verduren. Langzaam maar zeker komen we met z'n allen uit een diep dal. We kunnen dus samen weer naar de toekomst gaan kijken. Daarom gaan we onze klanten op de kaart zetten. Letterlijk!

We heten onze klanten graag welkom

De eerste stap die we in het Service Point Programma hebben gezet is het maken van een Service Point kaart die op onze website beschikbaar is. Op deze kaart kunnen particulieren en andere geïnteresseerden die niet bij ACtronics onderdelen kunnen laten reviseren binnen een paar muisklikken een garage vinden. Bij deze Service Points kan men de auto laten diagnosticeren, waarna hun vervolgens voor een passende oplossing kunnen kiezen. Een gratis en extra kanaal voor de werkplaatsen.

Het ACtronics Service Point Programma is op dit moment gratis voor alle klanten en biedt vele voordelen zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen! Dat betekent:

  • Je bent op de ACtronics website zichtbaar op de Service Point kaart die iedere maand door ongeveer 100.000 bezoekers wordt bekeken
  • Je komt direct in verbinding te staan met particulieren die onze website bezoeken
  • Als ACtronics Service Point laat je zien dat je geeft om revisie en daarmee ook om duurzaamheid. Een belangrijk verkoopargument anno 2020!
  • Je profiteert in de toekomst van speciale acties en aanbiedingen
Bekijk hier onze service points

Niet op de kaart?

Ben je klant bij ACtronics, maar sta je niet op de kaart? Staan er verkeerde contactgegevens online of sta je op de kaart als Service Point en wil je niet van de voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op en we zullen de gegevens zo spoedig mogelijk aanpassen!