ACtronics komt met primeur tijdens AMT Live

De afgelopen jaren was ACtronics één van de vaste gasten op de beurs van AMT die Gorinchem georganiseerd werd. Ondanks dat we jullie vanwege de bekende reden niet op onze beursstand kunnen ontvangen, willen we jullie graag een digitale uitnodiging doen. Dinsdag 9 en woensdag 10 maart is het namelijk tijd voor de allereerste AMT Live online, waarbij ACtronics met een hele gave onthulling zal komen.

Het afgelopen coronajaar hebben we bij ACtronics niet stilgezeten. Kwaliteit is één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Onze R&D afdeling zet zich daarom keihard in om revisies van de hoogst mogelijk kwaliteit te ontwikkelen. Met het meest recente project heeft ACtronics hierin een grote en belangrijke stap gezet, die voor de revisiebranche uniek is. Wat en hoe dit precies zit, is nog even een verrassing. Maar niet voor lang meer! Algemeen directeur Leon Kleine Staarman en commercieel manager Niek Bragt zullen op 10 maart tussen 20:45 en 21:00 alles hierover vertellen in een kijkje achter de schermen. Een niet te missen onthulling dus!

Aanmelden voor het programma

We nodigen je dan ook graag uit om via onze exclusieve partnercode gratis mee te kijken. Meld je daarvoor aan via onderstaande knop en maak gebruik van de partnercode ACT-AMLI21

Meld je hier direct aan met partnercode ACT-AMLI21

Mis geen moment!

Door op deze link te klikken kun je een agendaherinnering toevoegen, zodat je geen moment van ons programma tijdens AMT Live mist!