60 autobedrijven sluiten zich aan bij ACTRONICS Service Point programma

Het ACTRONICS Service Point programma beleefde dit jaar pas haar tweede volledige jaar, maar begint voor veel autobedrijven steeds belangrijker te worden. De interesse in deze laagdrempelige ondersteuningsservice begint verder te groeien, wat heeft geresulteerd in 60 nieuwe aanmeldingen. We kijken terug op een geslaagd jaar met onze trouwe partners!

Wie een rondje langs de Nederlandse en Vlaamse autobedrijven doet, zal steeds vaker de kleur paars zien. Afgelopen jaar zijn dan ook autobedrijven uit het hele dekkingsgebied weer bezocht door onze medewerkers, die gewapend met een persoonlijk Service Point muurbord autobedrijven hebben verblijd. Wat volgde waren erg open gesprekken die resulteerden in interessante interviews waarin de hot topics in het autobedrijf anno nu aan het licht kwamen.

Nog een reden voor onze bezoeken aan verschillende autobedrijven was de tweede editie van de ACTRONICS Service Point Award. Afgelopen zomer opende de kennistest waarin onze partners via verschillende vragen hun diagnosekennis in relatie tot elektronische onderdelen op de proef werd gesteld. De tien beste autobedrijven werden met een persoonlijk overhandigd prijzenpakket verrast met een finaleplek. Tijdens deze finale was het publiek aan zet om hun favoriete autobedrijf naar de overwinning te stemmen. Het resultaat: 3.300 mensen brachten hun stem uit! Met ruim 22% van de stemmen van Cor Melissant Auto uit Dirksland de glorieuze winnaar van de award.

Rien Noteboom (rechts) van Cor Melissant Auto trotse winnaar ACTRONICS Service Point Award 2022

We gingen dit jaar overigens ook samen met onze klanten op pad. Eén van de hoogtepunten van dit ‘Service Point jaar’ was de ACTRONICS Tourrally die in mei voor het eerst georganiseerd werd. Ruim 70 autobedrijven namen hun pareltjes mee naar ons hoofdkantoor om een lus van 80 kilometer door het Twentse landschap te rijden. De parkeerplaats stond vol met auto’s in de klassieke, youngster en moderne klasse, waarbij de meest unieke auto in iedere klasse ook een prijs kon winnen. En alsof het zo moest zijn zorgde de eerste zomerse dag van het jaar ervoor dat de perfecte setting ontstond voor de afsluitende barbecue.

En dan is er natuurlijk ook nog de Service Point Store Locator, waarop we onze partners op de kaart zetten. Afgelopen jaar hebben ruim 11.000 particulieren via onze kaart een garage gezocht om hun probleem op te lossen. Zo zorgen we er samen voor dat elektronische storingen vakkundig opgelost worden!

Als dank voor het afgelopen jaar hebben we onze Service Points een bedankje inclusief jaarkalender gestuurd. We willen iedereen bedanken voor het afgelopen jaar en kijken uit naar een nog succesvoller 2023!