Headlight LED Mazda CX-5 2012-2017 LED koplampen

Veelvoorkomende problemen

  • Dagrijverlichting (LED) werkt gedeeltelijk niet (uitval LEDjes).

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Revisie expert
15+ jaar ervaring
24 maanden garantie
Volledig kwalitatief alternatief
Technische ondersteuning
Betaalbare prijs

Klantbeoordelingen

Dit is wat anderen over ons zeggen

CX-5 LED-koplamp defect en laten repareren?

Een veel voorkomend probleem bij de eerste generatie Mazda CX-5 die tussen 2011 en met 2017 is geproduceerd, is dat de dagrijverlichting defect raakt. Hierdoor werkt de koplamp in zijn geheel of gedeeltelijk niet meer. Een gehele unit vervangen is erg kostbaar en daarom heeft ACtronics een revisie-oplossing beschikbaar om de koplamp-unit te reviseren. 

Revisie-oplossing voor een LED-koplamp unit

Net als bij andere productgroepen wordt er als eerste een entry-test uitgevoerd, om de problemen met de LED-koplamp te achterhalen. Afhankelijk van de uitkomst van deze test en de mogelijke defecten wordt er een revisie uitgevoerd door één van onze specialisten. De mogelijke (defecte) onderdelen worden al dan niet preventief vervangen, om de levensduur van de koplamp-unit te vergroten. De koplampen met vocht of waterschade kunnen niet door ons gereviseerd worden. 

Koplamp of andere onderdelen laten reviseren?

Wil je een LED-koplamp voor de CX-5 laten repareren of een ander onderdeel? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen.  Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.