LED koplampen

Wil je een defecte LED verlichting laten reviseren? Via onze website kunt u snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met LED-modules van de bekende merken. Wilt u een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tot 80% goedkoper dan nieuw

15+ jaar ervaring

24 maanden garantie

Assortiment

Registreer om prijzen te zien.

Registreer om prijzen te zien.

Registreer om prijzen te zien.

LED-techniek in koplampunits is nog relatief jong. Bovendien staat de ontwikkeling niet stil. Door deze factoren is het aantal defecten in deze nieuwe koplampen (nog) niet erg groot. Gelukkig maar, want zelf lampjes vervangen is er niet meer bij. Mocht er dus een koplamp (gedeeltelijk) uitvallen, dan is direct de veiligheid in het geding. Toch steken hier en daar problemen de kop op, zoals bijvoorbeeld bij de Audi Q5 (type 8R). Voor de koplamp-unit van deze auto is inmiddels een officiële revisiemethode ontwikkeld. Ook voor veel andere units hebben we inmiddels een oplossing gevonden.

LED-koplamp laten reviseren

Wil je een LED koplamp door ons laten reviseren? Neem dan contact op via info@actronics.nl of bel met onze Customer Service: 0546-660410.