Toyota Yaris 2005-2011 Instrumentenpanelen

Veelvoorkomende problemen

  • Tijdklok werkt niet

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Revisie expert
15+ jaar ervaring
24 maanden garantie
Volledig kwalitatief alternatief
Technische ondersteuning
Betaalbare prijs

Klantbeoordelingen

Dit is wat anderen over ons zeggen

Toyota Yaris 2005-2011 cluster laten repareren?

Het instrumentenpaneel van de Toyota Yaris is terug te vinden in de modelreeks 2005-2011. Het cluster van de Toyota Yaris heeft te maken met één specifiek probleem dat kan optreden en dat is een defecte info-display in het dashboard. Voor dit probleem hebben wij een revisie-oplossing beschikbaar.

Mogelijke defecten en foutcodes

Het meest veelvoorkomende probleem is dat het display deels niet werkt of in zijn geheel defect is. Hierdoor is onder andere de tijd en de temperatuur niet meer af te lezen in het cluster. Uitvalklachten bij dit cluster kunnen eerst sporadisch voorkomen, waarna het display na verloop van tijd helemaal niet meer aangaat. Voor dit probleem heeft ACtronics een revisie-oplossing beschikbaar om het info-display te vervangen, zodat het cluster in zijn geheel weer zal werken. Heb je andere specifieke klachten? Neem dan contact op om te bespreken of wij deze klachten kunnen verhelpen.

Revisie Toyota Yaris cluster

Voordat je een revisieopdracht indient is het zaak om een goede klantomschrijving te geven van het probleem. Met deze informatie kunnen wij het probleem snel en goed oplossen. Zodat er geen vertraging optreedt in het proces van testen en reviseren. Het proces van reviseren bestaat uit een aantal stappen om te achterhalen wat de klachten zijn, het reviseren en een uiteindelijke eind-test.  

Yaris instrumentenpaneel laten repareren?

Wil je een Toyota Yaris cluster of andere Toyota onderdelen door ACtronics laten repareren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics biedt revisie oplossingen voor diverse panelen. 

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.