Instrument cluster Opel Corsa D 2006-2014 Instrumentenpanelen

Veelvoorkomende problemen

  • Complete uitval
  • Eén of meerdere meters werken niet
  • Luidspreker defect

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Revisie expert
15+ jaar ervaring
24 maanden garantie
Volledig kwalitatief alternatief
Technische ondersteuning
Betaalbare prijs

Klantbeoordelingen

Dit is wat anderen over ons zeggen

Opel Corsa D 2006-2014 instrumentenpaneel laten repareren?

Dit instrumentenpaneel wordt gebruikt in de Opel Corsa D met bouwjaar 2006-2014. Zoals bij veel instrumentenpanelen rondom deze leeftijd het geval is, kunnen in de loop der tijd meerdere defecten ontstaan. Gelukkig zijn de meeste defecten goed te verhelpen. ACtronics heeft voor dit instrumentenpaneel dan ook een volledige revisie-oplossing beschikbaar.

Veelvoorkomende klachten

Zodra er zich problemen voordoen aan de tellerklok van de Opel Corsa D 2006-2014, is dit veelal direct merkbaar en/of zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan complete uitval van het cluster, één of meerdere meters (snelheidsmeter, toerenteller) die niet meer reageren of een digitaal paneel dat kan gaan knipperen of totaal kan uitvallen. Daarbij kan de luidspreker (speaker) van het instrumentcluster ook defect raken, waardoor het geluid slecht of helemaal niet meer te horen is. Kortom, een hoop problemen die door zowel de garage als de bestuurder direct duidelijk opgemerkt kunnen worden.

Reviseren van het instrumentencluster

Hoe wordt een instrumentcluster nu precies gereviseerd bij ACtronics? Voordat we daadwerkelijk beginnen met reviseren, zal eerst een entry test uitgevoerd worden. Afhankelijk van de uitkomst van de test, kan daarna de revisie uitgevoerd worden door één van onze specialisten. Tijdens de revisie worden alle bekende zwakke punten aangepakt. We vervangen dus niet alleen de defecte onderdelen, maar gaan net een stapje verder. Aan het einde van het proces wordt er altijd een end of line test uitgevoerd. We willen er natuurlijk zeker van zijn dat we kwaliteit afleveren. Een instrumentencluster gaat pas terug naar de klant als alle defecten verholpen zijn en het cluster weer goed functioneert..

Instrumentencluster laten repareren door ACtronics?

Wil je een Opel Corsa D cluster of een andere instrumentenpaneel laten reviseren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met ABS-units van de bekende merken en modellen zoals: Audi TT (8N) 1998-2006 en Volkswagen Polo 2002-2009.

Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

OEM nummer