Gun jezelf een stukje ACTRONICS

Een elektronische storing aan een auto is al vervelend genoeg. Diagnose stellen aan zo’n storing kan soms tijdrovend zijn en de eindklant wil zijn auto natuurlijk zo snel mogelijk weer terug hebben tegen een zo laag mogelijk bedrag. Maar op kwaliteit mag ook niet ingeleverd worden. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Door als autobedrijf gebruik te maken van de service van ACTRONICS, profiteer je van de vele voordelen die revisie met zich meebrengt. De revisie-oplossingen van ACTRONICS zijn:

Kostenbesparend
Door te kiezen voor revisie bespaar je tot wel 80% op de prijs van nieuwe onderdelen

Circulair & duurzaam
Bij revisie worden alle goede onderdelen hergebruikt, zodat we veel minder nieuwe grondstoffen hoeven te gebruiken

OEM-waardige kwaliteit
In ons revisieproces maken we gebruik van hoogwaardige machines en apparatuur, waarmee we een kwalitatief product kunnen afleveren

Momenteel heeft revisie nog een belangrijk voordeel: Door de lange levertijden van nieuwe onderdelen (chiptekort) is revisie ook nog eens vele malen sneller en is de auto binnen enkele dagen weer op pad!

Een onderdeel laten reviseren was nog nooit zo eenvoudig

Bij ACTRONICS doen we altijd ons best om de beste oplossing beschikbaar te maken voor ieder autobedrijf. Het laten reviseren van een elektronisch onderdeel is daarom binnen enkele stappen geregeld.

  1. Maak een zakelijk account aan via onze website
  2. Zoek je onderdeel in onze uitgebreide assortiment en vul de benodigde gegevens over de storing in
  3. Betaal eenvoudig je revisie-opdracht online, volg de inpakinstructie en stuur het onderdeel naar ons op
  4. Zodra we het onderdeel hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag. We doen ons best om het onderdeel binnen 2 werkdagen in topconditie te brengen en retour te sturen
  5. Je ontvangt het onderdeel inclusief de benodigde inbouwinstructies terug in de werkplaats

Dat is alles!

START direct een revisie-opdracht

Laat je revisie-opdracht bij je autobedrijf ophalen met onze pick-up service

Wist je dat je niet eens de deur uit hoeft om het onderdeel naar ons op te sturen? Selecteer bij het aanmelden van de revisie-opdracht op onze website de optie voor het ophalen van je pakket en onze koerier komt vaak dezelfde dag het pakketje nog ophalen. Zo bespaar je tijd en kun je je bezig houden met de zaken die er echt toe doen.

Profiteer van extra voordelen als Service Point

Wil je ambassadeur van ons merk worden? Dan is het ACTRONICS Service Point programma misschien wel iets voor jou. Als ACTRONICS Service Point profiteer je van extra voordelen van extra (en exclusieve) diagnose-ondersteuning, events, promomateriaal en korting.

Meld je aan als ACTRONICS Service Point