Datum GP Zandvoort 2021 bekend!

Nu al? Jazeker! Het is immers alweer november. Het huidige kampioenschap loopt daarmee op zijn eind en Mercedes-Benz heeft het constructeurskampioenschap ondertussen al binnengesleept. Hoog tijd om eens naar 2021 te kijken dus.


En zoals het er nu naar uitziet, gaat 2021 weer iets meer een normaal wedstrijdschema krijgen. Er staan momenteel 21 races gepland van maart tot november. De GP van Zandvoort krijgt wel een andere datum: het gaat naar alle waarschijnlijkheid 5 september 2021 worden, één week na de GP van Spa Francorchamps. Een waar Benelux-feestje dus. De kalender is echter nog niet definitief, dus in theorie kan er nog geschoven worden. En dan is er natuurlijk ook nog het Coronavirus dat alles behoorlijk in de war kan gooien... Maar, positief denken! 2021 gaat gewoon een mooi jaar worden!


Nu we het trouwens toch over Circuit Zandvoort hebben: we zijn in maart nog afgereisd naar het circuit om eens op zoek te gaan naar de mooiste plekjes langs de baan. Benieuwd hoe dat gegaan is? Bekijk dan de video hierboven!