ECU's Valeo J34P

Registreer of log in om prijzen te zien

Veelvoorkomende problemen

 • Startblokkering wordt niet vrijgegeven
 • Fout in 5 volt circuit
 • Problemen met massaverbinding
 • Geen communicatie met CAN-bus
 • Hoofdrelais aansturing
 • Aansturing van injectoren ontbreekt
 • Aansturing van bobine ontbreekt

Staat je klacht er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij werken

Wij reviseren het door jou opgestuurde onderdeel. Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. Aanbod geldt uitsluitend voor garages en dealers en niet voor particulieren.

Valeo J34P voor Citroën of Peugeot laten repareren?

Wil je een Valeo J34P laten reviseren voor een Citroën of Peugeot? ACtronics heeft voor deze twee merken en types zoals de C2, C3, 206, of 207 een revisie-oplossing beschikbaar. Bij een defect aan de ECU zal het motorstoringslampje (malfunction indicator light/MIL) lampje gaan branden. De problemen die door het defect kunnen ontstaan, zijn divers. Denk bijvoorbeeld aan het niet kunnen starten van de auto en schokken tijdens het rijden.

Mogelijke defecten en foutcodes

Veel klachten die bij de Valeo J34P voorkomen, hebben te maken met het feit dat er ‘geen communicatie’ mogelijk is met de ECU. Daardoor is er een totale uitval van de ECU, zonder dat er specifieke foutcodes gegenereerd worden. Deze klachten kunnen tevens opgemerkt worden aan andere componenten. Andere klachten die zich voor kunnen doen bij een defecte Valeo J34P zijn:

 • Fout in 5 volt circuit;
 • Geen communicatie met CAN-bus;
 • Problemen met massaverbinding;
 • Startblokkering wordt niet vrijgegeven;

Risico’s en het effect op andere onderdelen

Bij het doorrijden met een defecte ECU kunnen er andere storingen optreden die motorschade tot gevolg hebben.

Revisie van de Valeo J34P

Voordat een ECU of een ander onderdeel wordt ingestuurd, is het van belang om een goede diagnose te stellen in de werkplaats. Dit om het revisieproces optimaal uit te kunnen voeren en het defect te kunnen verhelpen. Voordat er gereviseerd kan worden, zal er eerst een entry-test uitgevoerd worden. Afhankelijk van de uitkomst van de test en de defecten aan de ECU wordt er een revisie uitgevoerd door een van onze specialisten. Tijdens de revisie worden defecte onderdelen preventief vervangen door nieuwe componenten. Aan het einde van het proces wordt er een eindtest uitgevoerd om te testen of de defecten verholpen zijn en de ECU weer goed functioneert.

ECU laten reviseren door ACtronics?

Wil je een Valeo J34P of een andere ECU laten repareren? Via onze website kunt u snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen. ACtronics heeft een uitgebreid aanbod met ECU-unit van de bekende merken en modellen zoals: ATE MK25 en Bosch 5.3.

Wil je een product laten repareren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantbeoordelingen