Revisie van defecte onderdelen

Waarom revisie in plaats van een onderdeel van de sloop?

Revisie van elektronische auto onderdelen

ACtronics is Europees marktleider op gebied van revisie van defecte elektronische auto-onderdelen. Al meer dan 15 jaar reviseren wij kapotte elektronische auto-onderdelen. Door onze jarenlange ervaring zien wij een uitdaging in specialistisch werk, zoals de revisie van ECU's, ABS units, Instrumentenpanelen en Info Displays.

Onze revisie-oplossingen

Voordelen revisie ten opzichte van onderdeel van de sloop

? Duurzame revisie
? 2 jaar garantie
? Uitgebreide inbouwinstructies


Kwaliteitsrevisie voor defecte onderdelen

Al onze revisies worden met uiterste precisie uitgevoerd om zo een defect onderdeel een tweede leven te geven. Middels onze end-of-line garanderen wij de kwaliteit van onze revisies. Door te kiezen voor revisie van je elektronische auto-onderdelen in plaats van een tweedehands onderdeel van de sloop kies je voor zekerheid en duurzaamheid. Wij testen en reviseren namelijk het complete onderdeel, zodat deze weer zo goed (of soms zelf beters) als nieuw is. Je hebt de zekerheid van een nieuw onderdeel, maar dan voor de fractie van de prijs. Revisie is namelijk zo’n 75% voordeliger dan nieuw.

Ben je particulier en wil je je defecte onderdeel laten reviseren? Neem dan contact op met je eigen garage, zij kunnen de defecte onderdelen ter revisie naar ons toesturen.


Beoordelingen

Dit is wat anderen over ons zeggen